BANKETTLAJV

12 NOVEMBER 2022

Plats: Biskops-Arnö

Vi har hyrt Biskopsköket och Gotiska salen samt utrymmena i anslutning till dessa.

Från kl 13         Ankomst. Ät gärna lunch innan!

Kl 14.30 Kort lajvmöte om praktikaliteter.

Kl 15.00 Lajvstart. 

Kl 18.00 Mat. Medtag valfri egen dricka och ätsaker. 

Ca kl 23.00      Lajvslut. Arrangörerna går runt och släcker ljusen som signal att det är på väg att ta slut. 

Vi tar catering från Heat i Uppsala. På menyn står fläskfilé med tillbehör alternativt bönbiffar för vegetarianer. Vi kan även ordna laktosfritt och glutenfritt. Maten serveras i Biskopsköket. Om man inte har en plats vid högbordet äter man på våningen under Biskopsköket. Där finns bord och stolar

Till efterrätt blir det tårta.

Bankettmiddagen är bröllopsmiddag för herr Bernard Drakenskiöldh, baron av Beatevik och fröken Julietta Gyllenfors. Bröllopet hålls av hertiginnan av Swartöö för att visa sin bror och sin hovfröken en ynnest. Lajvet kommer att handla om mer än bröllopet. 

Mer information om lajvhändelserna i världen kommer efter minilajvet som går av stapeln den 1 oktober 2022. 

En del kommer att få uppdateringar av sina intriger. Uppdateringar kommer ofta in-lajv i form av händelser och/eller brev/bud. Annars skickas de till dig innan lajvet.

Ta gärna med dig egna lyktor/ljusstakar för att komplettera belysningen.

Om du vill spara lite pengar så efterskänker vi lajvavgiften till två hugade lajvare som städar efter lajvslut. Städningen innebär i stort sett att tvätta de två toaletterna, dammsuga av det värsta och våttorka spill på golvet samt torka av borden och bära tillbaka stolarna till Gotiska salen.

Om man vill sova över på Biskops-Arnö så finns det några trevliga rum att hyra med B&B-standard. Vänd er då direkt till Biskops-Arnös uthyrning. 

Väl mött i Swartöö!

Thérèse Tangen, Anders Tangen, Henric Löf, Jessica Jansson