Anmälan till lajvet kommer snart att öppna.

Deltagaravgiften till AD FATE GENUFLECTERI är 1850 kr och betalas senast den 28 februari 2023. Se under knappen Anmälan.

Lajvet kommer att äga rum på Kvarntorps herrgård, strax utanför Forshaga i Värmland.

In-lajv är det ännu en gång dags för Åminnelsen av Uppstigandet, den största religösa högtiden.

Boende i flygel på herrgården– ALLA SÄNGPLATSER ÄR NU UPPBOKADE!

Om man vill boka in sig i en flygel så gör man det via arrangörerna.
Sängplatsen kostar 300 kronor per person och natt i delat rum. Det rabatterade priset gäller från måndagen den 3 juli 2023 till lördagen den 8 juli 2023. Lakan ingår, handdukar medtages. Frukost ingår ej men det finns full utrustade kök i flyglarna. Delad toalett och dusch.
Det finns få sängplatser. Vi prioriterar de som av medicinska skäl måste sova inomhus och de som har sminkroller. I övrigt är det först till kvarn som gäller. Betalningen för rummet måste vara inne på kontot senast 31 mars 2023. Annars går sängplatsen vidare till nästa person på kölistan.

Gör så här:

Vi tar emot bokningar från den 1 mars 2023. Skicka ett mail till arr@malcontenta.se, skriv ditt namn samt vilka nätter mellan den 3 juli och 8 juli du vill boka boende. När du fått bekräftelsemail från oss är du inbokad och betalar till samma konto som man betalar anmälningsavgiften till.
Handelsbanken med clearingnr: 6516 och kontonr: 791233642. Märk inbetalningen med ditt namn och boende. Välj ÖVERFÖRING, inte betalning.

Det finns ett vandrarhem ca 5 minuters bilväg från Kvarntorps herrgård. Det heter Deje vandrarhem. Där kan man också boka in sig. Vänd dig då till Deje vandrarhem.
https://www.facebook.com/dejevandrarhem

Facebookgruppen

För att bli tillagd till facebookgruppen Malcontenta 2.0, måste man först ha anmält sig till lajvet.